Hírek

Aranykalászos gazda vizsga 01.26.

Kedves Végzettek! Cégünk minden dolgozója szívből gratulál mindenkinek. Az összeredmény alapján a gyakorlati vizsga átlaga 4,8 lett. Ilyen magas eredményt még sosem értünk, értek el.  Büszkék vagyunk minden résztvevőnkre! Köszönjük, hogy szinte kivétel nélkül jelen voltak az oktatásokon és ezúttal azt is meg szeretnénk köszönni, hogy az elégedettség mérés alkalmával nem szűkölködtek a maximális pontszámok megadásában. Várjuk vissza Önöket egyéb OKJ-s képzéseinkre!   Üdvözlettel: Inador Kft.

csütörtökön vizsga

Kedves Leendő Aranykalászos gazdák! Reméljük, mindenkinek sikerült felkészülni a vizsgára!   Csütörtökön várunk mindenkit! Bízunk a sikerben, bízunk abban, hogy résztvevőink OKJ-s Aranykalászos gazda bizonyítvánnyal mennek majd haza :)   Jó tanulást!!

Karácsony

Kedves Résztvevőink, leendő Résztvevőink!   Áldott, békés, nyugalmas és szeretetben gazdag Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!   Inador Kft.       

Kiírták a pályázatot Gazdák!!!!

https://www.palyazat.gov.hu/megjelent-a-fiatal-mezgazdasgi-termelk-szmra-nyjtott-indul-tmogats-elnevezs-felhvs   A támogatási kérelmek benyújtására a 2017. március 1. napjától 2019. február 28. napjáig van lehetőség.

Aranykalászos gazda vizsga 11.28.

Kedves Végzettek! Cégünk minden dolgozója szívből gratulál mindenkinek. Az összeredmény alapján kereken 4 egészre vizsgázott a csoport. Köszönjük, hogy szinte kivétel nélkül jelen voltak az oktatásokon és ezúttal azt is meg szeretnénk köszönni, hogy az elégedettség mérés alkalmával nem szűkölködtek a maximális pontszámok megadásában. Várjuk vissza Önöket egyéb OKJ-s képzéseinkre!   Üdvözlettel: Inador Kft.

Aranykalászos gazda vizsga 11.15.

Gratulálunk minden vizsgázónak, aki a mai napon szerzett OKJ-s Aranykalászos gazda bizonyítványt!

mai oktatás

Kedves Résztvevőink! Elnézésüket kérjük, hogy a mai oktatás elmaradt az oktató betegsége miatt. Megértésüket köszönjük!  

tananyag

Kedves Résztvevőink! Aranykalászos gazda tananyagunkat módosítjuk, a legközelebbi oktatás során tájékoztatjuk részletesen Önöket. Megítélésünk szerint vannak olyan tananyag részek, melyeket szükséges kiegészíteni.  Megértésüket köszönjük, további jó tanulást kívánunk! Inador Kft

Előadás a ZSigmond Király Egyetemen

Szakmailag elismerést jelent, ha a tudásunkat megoszthatjuk másokkal, főleg felkérésre. Október 22-én a Zsigmond Király Egyetem MA-s andragógus hallgatói számára tartottunk előadást a felnőttképzési tevékenység gyakorlatáról. Megosztottuk saját tapasztalatainkat az érdeklődőkkel, akik kíváncsian hallgatták, hogy hogyan indítsuk el vállalkozásunkat a gyakorlatban. A felkérést Dr. Jászberényi József tanár úrtól kaptuk, aminek boldogan tettünk eleget. Ezúton is köszönjük!

Élelmiszer- vegyiáru és gyógynövény eladó vizsga 10.20.

Gratulálunk minden Résztvevőnek, akik cégünk szervezése alatt sikeres vizsgát tettek a mai napon.