Hírek

pályázat

!!!Figyelem!!! Hamarosan részletes tudnivalókat teszünk közzé a Fiatal Gazda pályázat kiírásával kapcsolatban!    

Induló Aranykalászos gazda képzés október

Már nem lehet beiratkozni az októberben induló képzésbe, de örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy hamarosan újabb Aranykalászos gazda csoport indul. Tanfolyamszervezőnk készséggel áll rendelkezésükre!                              

változások-rendeletek

Kedves Látogatóink! Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a szeptember elsejétől hatályos új szakmai és vizsgakövetelmények jelenleg még nem elérhetőek honlapunkon keresztül, mert még nem frissítették az illetékesek a Hatóság honlapján. Amint a frissítés megtörténik, oldalunkon az OKJ-s tanfolyamok oldalon automatikusan láthatóvá válnak a linkre kattintva.

óraszám változás targoncavezető

Kedves Érdeklődők!   Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a korábbi 90 óráról 60 órára csökkent az OKJ-s képzés óraszáma. 

óraszám változások aranykalászos gazda

Kedves Érdeklődők!   Az új jogszabályok értelmében a jövőben induló tanfolyamaink belső óraszáma aránya az elméleti és a gyakorlati oktatást illetően a korábbi 30-70 %-ról 40-60%-ra változott!

aranykalászos gazda vizsga 09.27.

Kedves Vizsgázók!   Szívből gratulálunk a sikeres vizsgázóknak! A vizsgahelyszínről távozott csoport tagjaiban ha nincs is túl sok közös, azért az mindenképp az, hogy rendelkeznek OKJ-s Aranykalszos gazda bizonyítvánnyal. Kívánjuk, hogy minél többször kamatoztathassák a nálunk megszerzett tudást! Amennyiben meg voltak elégedve cégünkkel, bátran ajánljanak bennünket! Sok sikert kívánunk :)

közeledik a vizsga 09.27.

Kedves Résztvevőink! Mindenkinek kívánunk nagyon sok szerencsét a holnapi OKJ-s aranykalászos gazda komplex szakmai vizsgára! 

adatkezelés

Kedves Résztvevők! Nem szívesen (bár általában mégis) szolgáltatjuk ki személyes adatainkat harmadik fél részére. A 2013. évi LXXVII. törvény kimondja, hogy mely adatokat vagyunk kötelesek feltüntetni. Ezt tesszük közzé szíves tájékoztatásul: "Statisztikai célú adatnyilvántartás és adatszolgáltatás 11. A felnőttképzést folytató intézményekben kezelt személyes és különleges adatok 21. § (1) A felnőttképzést folytató intézmények az alábbi adatokat tartják nyilván és kezelik: a) a képzésben résztve...

közeledik a vizsga

Kedves Résztvevők!   Akit strandra invitál a jelenlegi időjárás, vigye magával a tananyagot. Ne feledjük, hamarosan vizsga :)

Mai vizsga

Minden ma vizsgázott résztvevőnknek gratulálunk az Aranykalászos gazda bizonyítvány megszerzéséhez! Kívánjuk, hogy sok helyen és helyzetben kamatoztassák a tanultakat!